Blog Archive

Followers

POST KAWAN!

Total Pageviews

View My Stats
Powered by Blogger.

Written By Huyang Jho on Sunday, June 17 | Sunday, June 17, 2012

Kepada Anda Nak Letak Iklan Kat Blog Tekan Kat Sini :  http://www.payperclick.com.my/index.php?ref=apitzreader

buat duit online,1malysia pay-per-click


nuffnang mungkin bagi korang semua duit bila iklan mereka di klik... tapi korang nak tak kalau korang klik iklan orang lain korang yang dapat duit..
pernah dengar tentang malaysia pay per click?

kalau jadi member korang boleh dpat :-


  • Pendapatan Paid To Click
  • Pendapatan Paid To Join
  • Pendapatan Paid To Read
  • Pendapatan Paid To Promote
  • Pendapatan Sehingga 150% Klik Referral
  • Pendapatan Sehingga RM0.20
  • Extra Tunai! Ahli Sign in Dan Surf Iklan
  • Minimum Withdraw RM10 - Maybank Dan Cimb
  • 100% Percuma, Tiada Caj Keahlian

kalau jadi pengiklan lak :-

  • Harga Rendah Dan Berkesan
  • 10 Jenis Pilihan Iklan
  • Kawalan 100% Ke Atas Iklan
  • Tawaran Istimewa Pakej Iklan
  • Statistik Sebenar Iklan
  • Pengesanan Status Lawatan Iklan
  • Lawatan Harian Unik Pelawat
  • Anti-Penipu Klik Iklan
  • Memberbase Berkualiti

aku baru join tadi dan dah dapat macam gambar kat bawah nie :-


















ok lah kan?tekan jerk pun... tapi kena ade iklan yang hendak diview lah kan...

setakat entri ini dicipta dah ade dalam 7k pengguna kat sini...
selain korang boleh duit korang gak boleh iklankan blog,blogshop,website dll.

kalau nak join korang boleh klik banner kat bawah nie




aku masih dalam percubaan dengan benda ini.. dan kalau korang nak tahu lebih lanjut cara sistem dia berfungsi.. korang boleh lawat kat http://payperclick.com.my/blog/jana-pendapatan/pendapatan-ptc/ ...
nati kalau aku da fham sikit,boleh lah wat tutorial,kan2
Kongsi Kepada Kawan Kawan :
Share on FB Tweet Share on G+ Submit to Digg

0 Org je Komen:

NickIbnor© 2014-2015. All Rights Reserved. Template By Nik Ibnor Hafis
Nik Ibnor Hafis ( vVxApitZxVv ) Nik Ibnor Hafis vVxApitZxVv Template NikIbnor