Blog Archive

Followers

POST KAWAN!

Total Pageviews

View My Stats
Powered by Blogger.

Written By Huyang Jho on Friday, August 19 | Friday, August 19, 2011


Ada macam-macam muzium dekat dunia ni; Muzium mainan ada, muzium samudera ada, muzium setem ada, muzium duit pon ada haha. Tapi kali ini kami nak kongsikan gambar muzium yang dinding dia dipenuhi dengan duit $1USD sampai mencecah $100, 000 haha. Ia adalah sebuah bilik di Muzium Guggenheim dan memang ada duit je kat dinding bilik tu, benda lain semua takde. Bilik tu adalah sebagai penghargaan kepada seorang artis, Hans-Peter_Feldmann yang telah banyak berjasa dalam bidang seni kontemporari. Nak tengok macam mana rupa bilik yang dipenuhi dengan duit? hahaha
100k dollar room instalation Dinding Muzium yang Dipenuhi dengan Duit $100,000 USD
pergh seronok tengok duit ye bang hahaha
100k dollar room art Dinding Muzium yang Dipenuhi dengan Duit $100,000 USD
tiang dia pon dipenuhi duit beb
100k dollar room instalation 2 Dinding Muzium yang Dipenuhi dengan Duit $100,000 USD
duit... duitt.. duitttt
money room on wall Dinding Muzium yang Dipenuhi dengan Duit $100,000 USD
dah masuk ni memang susah la nak keluar hahaha
100k dollars in room Dinding Muzium yang Dipenuhi dengan Duit $100,000 USD
eleh main sorok2 plak.. ingat orang tak tau ape dia nak buat
money on the walls Dinding Muzium yang Dipenuhi dengan Duit $100,000 USD
ok tak nampak cantik pon dari dekat.. hahaha sape kisah janji duit tuuu
money room Dinding Muzium yang Dipenuhi dengan Duit $100,000 USD
aku syak dia tengah kira duit tu ada berapa banyak haha
money wall Dinding Muzium yang Dipenuhi dengan Duit $100,000 USD
money, money, money, money, money, money
people in 100k money room Dinding Muzium yang Dipenuhi dengan Duit $100,000 USD
rami orang masuk nak tengok duit.. nak masuk kena bayar duit, haha siapa yang untung?
13 hari diperlukan oleh para perkerja untuk pin semua duit ini ke dinding. Ruang yang terlalu besar diperlukan untuk memuatkan semua duit ini sehingga ada duit yang bertindih pada satu dinding. Macam best je kan? hahaha rasa macam nak letak di bilik sendiri je confirm tak tahan lama kejap je dah lesap.
Kongsi Kepada Kawan Kawan :
Share on FB Tweet Share on G+ Submit to Digg

0 Org je Komen:

NickIbnor© 2014-2015. All Rights Reserved. Template By Nik Ibnor Hafis
Nik Ibnor Hafis ( vVxApitZxVv ) Nik Ibnor Hafis vVxApitZxVv Template NikIbnor