Blog Archive

Followers

POST KAWAN!

Total Pageviews

View My Stats
Powered by Blogger.

Written By Huyang Jho on Monday, June 18 | Monday, June 18, 2012

kJom kita sekodeng senarai top 5 daripada 10 gambar artis Malaysia paling hangat dan seksi  dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Untuk setiap artis yang tersenarai kami ada sediakan link untuk anda membaca artikel asal mereka.
P.S: Artikel ini adalah dibuat untuk suka-suka sahaja. Segala gambar adalah diambil daripada Internet dan dialog artis-artis yang terlibat adalah rekaan kami semata-mata.
5.  Anggun – walaupun sebenarnya berasal dari Indonesia, tapi kami letakkkan jugak Anggun sebagai pemenang tempat ke 5 kerana gambar seksi Anggun ini diambil semasa dia tengah buat show. Bayangkanlah jika anda seorang lelaki dan pergi tengok show Anggun, anda akan dapat 2 in 1. Halwa telinga dan rezeki mata ~~~


4. Zila Bakarin – kami tahu anda akan pasti kata yang gambar ini dah lama. Bukan tahun 2009. Tapi kami tetap mahukan Zila Bakarin mendapat nombor ke 4 dalam senarai ini. Bukan apa mana ada 
artis yang seksi berkemban dan bertudung. Zila Bakarin je yang mampu buat macam nie. Tak gitu?


3. Stephanie Liah - model kelahiran Malaysia yang tak tinggal di Malaysia tapi masih sempat bergambar dengan ramai artis-artis lelaki Malaysia. Anda kena layan gambar Stephanie Liah bersama selebriti lelaki Malaysia dan gambar Stephanie Liah dengan anaknya yang sangat comel untuk memahami betapa seksinya model ini.2. Zakiah Anas – pose bersahaja berkemban sambil menyilang kaki di belakang cermin sememangnya sangat seksi. Mungkinkah Zakiah Anas tersenyum gembira kerana hajatnya telah kesampaian? Atau kerana dia bakal menduduki tempat ke 2 dalam senarai ini? Sama-sama kita spekulasikan.


1. AZIZAH MAHZAN – tiada yang lebih layak selayak-layaknya untuk mengungguli carta 10 artis wanita paling seksi Malaysia melainkan Nek Jah. Aksi seksi dan ghairah Azizah Mahzan bersama Zafrul memang terbaik, termantap dan sukar ditandingi. Jangan lupa untuk tengok gambar awal-awal yang mempopularkan Nek Jijah. SUMBER KLIK DISINI :)
Kongsi Kepada Kawan Kawan :
Share on FB Tweet Share on G+ Submit to Digg

0 Org je Komen:

NickIbnor© 2014-2015. All Rights Reserved. Template By Nik Ibnor Hafis
Nik Ibnor Hafis ( vVxApitZxVv ) Nik Ibnor Hafis vVxApitZxVv Template NikIbnor