Blog Archive

Followers

POST KAWAN!

Total Pageviews

View My Stats
Powered by Blogger.

Written By Huyang Jho on Monday, May 19 | Monday, May 19, 2014

Gambar Proton Zaara tersebar di media sosial.

Beberapa hari yang lalu penulis ada ternampak sekeping gambar kereta Proton terbaru yang cukup menarik dari saudara Rosdi Haji Osman melalui laman sosial miliknya.
Apa yang ingin beliau kongsikan adalah suatu inspirasi dan cetusan idea yang mungkin pihak Proton boleh ambil kira.
Dengan rekaan sebegini pastinya model ini sebuah kereta super mini dengan prestasi yang cukup tinggi. Apa pendapat anda? cantik tak design kereta yang bakal diperkenalkan tidak lama lagi ini [admin dah booking 1 hehe...]
Agaknya berapa ye harga seunit Proton Super Mini ni? tentunya ramai yang tidak sabar-sabar melihat dengan sendiri kereta ini kan?
Apapun saksikan dulu 4 lagi gambar Proton Super Mini Dibawah. – Cantikje blog




Kongsi Kepada Kawan Kawan :
Share on FB Tweet Share on G+ Submit to Digg

0 Org je Komen:

NickIbnor© 2014-2015. All Rights Reserved. Template By Nik Ibnor Hafis
Nik Ibnor Hafis ( vVxApitZxVv ) Nik Ibnor Hafis vVxApitZxVv Template NikIbnor