Blog Archive

Followers

POST KAWAN!

Total Pageviews

View My Stats
Powered by Blogger.

Written By Huyang Jho on Wednesday, June 13 | Wednesday, June 13, 2012



Memang best video kat bawah nih.. Kekadang tu macam ni je caranya nak ajar pompuan jenis mata duitan ni.. Perasan dan berlagak ekslusif.., padahal 'murah' je harga diri dia tu beb..

Sama jugak la macam senario politik dalam negara.. Ramai yang tak reti bersyukur dengan kerajaan yang ada.. Kononnya nak yang terbaik then percayalah pada janji manis pembangkang..

Walhal pemimpin yang ada sekarang ni dah buat semuanya untuk rakyat. Of course lah ada leaking sikit sebanyak kat sini sana.., mana ada yang perfect beb kecuali Yang Maha Esa..

Sekurang-kurangnya.., bersyukurlahhh... Jangan jadi kufur nikmat beb..

Yang sedang berjanji tu pun belum tentu boleh buat macam mana kerajaan yang ada sekarang.. Setakat janji bulan dan bintang, semua orang boleh.. 

Bodohlah kalau percaya pada janji manis saja.. Hasil belum tentu keluar seperti yang dijanjikan.. 

Last-last...., habuk pun tarak baii.. Kena tipu macam pompuan kat dalam video tu lahh... Hahahaha....
Kongsi Kepada Kawan Kawan :
Share on FB Tweet Share on G+ Submit to Digg

0 Org je Komen:

NickIbnor© 2014-2015. All Rights Reserved. Template By Nik Ibnor Hafis
Nik Ibnor Hafis ( vVxApitZxVv ) Nik Ibnor Hafis vVxApitZxVv Template NikIbnor