Blog Archive

Followers

POST KAWAN!

Total Pageviews

View My Stats
Powered by Blogger.

Written By Huyang Jho on Sunday, June 24 | Sunday, June 24, 2012

Kalau anda nak kutuk Melayu, kami memang tak kisah. Tapi kalau anda jadi macam Katy Lim Li Lian nie yang mengutuk Allah dan Islam, itu memang sangat kurang ajar. Inilah bahana Facebook yang bagi freedom of speech kat budak-budak yang tak berfikir panjang. Buat kasik hati orang lain panas je. Sedih dengan mentaliti Katy Lim Li Lian nie.


Tapi kami percaya orang macam Katy Lim Li Lian nie hanya segelintir sahaja. Yang lain kebanyakkan berfikiran matang dan tak akan buat kenyataan menghina agama orang lain macam nie. Oh ye untuk pengetahuan laporan polis telah pun dibuat terhadap si Katy nie. Dan yang terbaru kami dengan Katy telah pun menukar profile Facebook dia. Takut agaknya kot
Bagi kami senang jer, kami rasa Katy nie budak-budak tak habis sekolah lagi. Belajar pun tak cukup. Itu yang emosi sangat tue. Tulis pun ngarut-ngarut je.  Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.





Kongsi Kepada Kawan Kawan :
Share on FB Tweet Share on G+ Submit to Digg

0 Org je Komen:

NickIbnor© 2014-2015. All Rights Reserved. Template By Nik Ibnor Hafis
Nik Ibnor Hafis ( vVxApitZxVv ) Nik Ibnor Hafis vVxApitZxVv Template NikIbnor