Blog Archive

Followers

POST KAWAN!

Total Pageviews

View My Stats
Powered by Blogger.

Written By Huyang Jho on Friday, June 20 | Friday, June 20, 2014


Nampaknya Azwan Ali kembali mewarnai kontroversi industri hiburan tanah air. Kini Di laman twitter, Azwan Ali dikatakan menghina dan memaki Adibah Nor.

Mula-mula admin terbaca di blog OhBulan tentang perkara ni, terus admin singgah ke twitter kedua-dua selebriti ni. Memang panas, nak nak lagi Azwan Ali hehe

Apa puncanya masih tak diketahui. Tapi sejak dulu memang 2 selebriti ni tak ngam dan masih belum baik sehingga kini.

Dua-dua pun bujang, kahwin je lah. Haha







www.nikibnorhafis.blogspot.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.
Kongsi Kepada Kawan Kawan :
Share on FB Tweet Share on G+ Submit to Digg

0 Org je Komen:

NickIbnor© 2014-2015. All Rights Reserved. Template By Nik Ibnor Hafis
Nik Ibnor Hafis ( vVxApitZxVv ) Nik Ibnor Hafis vVxApitZxVv Template NikIbnor