Blog Archive

Followers

POST KAWAN!

Total Pageviews

View My Stats
Powered by Blogger.

Written By Huyang Jho on Monday, June 25 | Monday, June 25, 2012

ni antara tanda2 nya~
1) u ada ramai kawan tapi dalam banyak-banyak tu .u asyik ingat kat dia sorang jer..dia sihat ke tak..dia dah makan ke belum.. dia ingat kat u ke tak.


2) u jadi resah gelisah kalau tak dapat dengar suara dia, You jadi malap, kelabu asap, tapi bila dengar suara dia U automatik segar bugar, perut lapar terus kenyang.. 

3) Uiii.. u cemburu bila dia bercerita tentang kecantikan/kehenseman perempuan/lelaki yang dia jumpa.. Kekadang U rasa u kecik hati dengan dia pasal asyik cerita pasal orang lain yang lebih hebat dari U. 

4) U dapat jumpa dia sekali jer dalam sebulan so bila dapat jumpa dia U rasa macam dunia ni U yang punya. Balik rumah wajah dia asyik terbayang2 di mata U tapi U pun hairan kenapa U mesti ada perasaan macam tu terhadap dia.. 

5)Surat, kad raya, tiket bas, sampah atau apa saja pemberian darinya, U akan simpan sampai penuh almari rumah U. Kalau ada lipas gigit salah satu barang pemberian darinya pasti mampus lipas tu U akan gigit balik iii..ganasnyer.. wakakakak?cam betul jerk! heh? :?

6)Kadang kala U sengaja buat perangai nak bagi dia jeles kat U. tapi dia sikit pun takder respon sebaliknya U sendiri yang makan hati..tapi U tak sedar kenapa u buat macam tu.. kenapa u nak bagi dia jeles kat u?

7) U percaya padanya. U sedia berkongsi apa saja cerita dengannya. U juga suka mendengar celotehnya walaupun kadang-kala ceritanya membosankan u. tapi u tetap sudi melayan karenahnya.

8) Bila family U sebut pasal jodoh, U cakap belum ada calon tapi dalam kepala otak U dok terbayang-bayang U bersanding dengan dia..cis!! 

9) Hmm tu adalah secebis perasaan U kat dia. namun apakah makna perasaan tersebut? Nak kata kawan biasa?..kenapa u treat dia bagus semacam jer?Alah mengaku sajalah yang u ni dah jatuh hati padanya.. 


AND, last but not least? br 

10) U tau tak mengikut survey, itu adalah sebahagian daripada tanda-tanda awal orang yang dah JATUH CINTA. Perasaan tu sedikit sebanyak akan menyiksa diri u sendiri. U tau kenapa? Sebab u punya ego tu tinggi sangat pa . susah sangat ker You nak declare yang u ni betul-betul falling in love kat dia..ops.. sorry?perempuan memangla susah sikit. takut perigi cari timba pulak kan..
tapi setiap orang ada cara tersendirinya..

Kongsi Kepada Kawan Kawan :
Share on FB Tweet Share on G+ Submit to Digg

0 Org je Komen:

NickIbnor© 2014-2015. All Rights Reserved. Template By Nik Ibnor Hafis
Nik Ibnor Hafis ( vVxApitZxVv ) Nik Ibnor Hafis vVxApitZxVv Template NikIbnor