Blog Archive

Followers

POST KAWAN!

Total Pageviews

View My Stats
Powered by Blogger.

Written By Huyang Jho on Tuesday, June 12 | Tuesday, June 12, 2012

in personally saya suka art~ tp art atas kertas ni kurang sikit~ tp yang saya paling minat ialah art atas lantai~ kadang2 pelukis dapat menipu mata kita dengan lukisan yang seakan-akan nyata~ kat bawah ni ada beberapa gambar untuk dilihat~ semua ni mungkin ambil masa yang lama untuk disiapkan~ tp hasilnya huh~ check it out~


hehe betul kan? sangat menarik~ tapi jarang dapat lihatnya di Malaysia~ kalau ada kan best~ hm.. ok la.. setakat ni jer tata allz~
Kongsi Kepada Kawan Kawan :
Share on FB Tweet Share on G+ Submit to Digg

0 Org je Komen:

NickIbnor© 2014-2015. All Rights Reserved. Template By Nik Ibnor Hafis
Nik Ibnor Hafis ( vVxApitZxVv ) Nik Ibnor Hafis vVxApitZxVv Template NikIbnor